Pojačani nadzor prometa tijekom vikenda

Slika /PU_VP/auto_policija06.jpg

U petak, 11. prosinca 2020. godine od 16 do 24 sata će na području policijske uprave biti provedena akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola

Kao što je najavljeno, cijeli ovaj tjedan, sve do nedjelje, 13. prosinca 2020. godine na području Policijske uprave virovitičko – podravske policijski službenici u sklopu planiranih aktivnosti organizacije ROADPOL vrše pojačani nadzor vozača koji u prometu sudjeluju pod utjecajem alkohola i opojnih droga, a u petak, 11. prosinca 2020. godine od 16 do 24 sata će na području policijske uprave biti provedena akcija nadzora vozača pod utjecajem alkohola.

Međutim, u cilju osiguravanja povoljnog stanja sigurnosti u prometu i predstojećeg vikenda policijski službenici će vršiti pojačani nadzor prometa i uz utvrđivanje i sankcioniranje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola vršiti i pojačani nadzor upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela, odnosno četiri prekršaja koji su najčešći ubojice u prometu i uzroci teškog stradavanja sudionika u prometnim nesrećama.
 

Stranica