Održano online predavanje na tečaju za trudnice

  • Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/Anita 1.2021.jpg
  • Slika
  • Slika

Danas, 06. srpnja u prostorijama zgrade Policijske uprave virovitičko-podravske,  policijska službenica za preventivu u cestovnom prometu Policijske uprave virovitičko- podravske Anita Relić  održala je online edukaciju budućim roditeljima na tečaju za trudnice na temu prijevoz djece u vozilima

Danas, 06. srpnja u prostorijama zgrade Policijske uprave virovitičko-podravske,  policijska službenica za preventivu u cestovnom prometu Policijske uprave virovitičko- podravske Anita Relić  održala je online edukaciju budućim roditeljima na tečaju za trudnice na temu prijevoz djece u vozilima.

Tijekom edukacije budući roditelji su upoznati sa zakonskim odredbama  prijevoza djece u vozilima, svrsi korištenja autosjedalica, kao i načinu postavljanja autosjedalica u vozilo. Također, dati su savjeti na što treba pripaziti kod kupnje novih i rabljenih autosjedalica, te načinu učvršćivanja sigurnosnog pojasa i pojaseva autosjedalice, što učiniti kad dijete preraste autosjedalicu i dr. Posebna pozornost skrenuta je na način korištenja sigurnosnog pojasa kod trudnica. 



 

Stranica