Miljevci: U prometnoj nesreći jedna osoba smrtno stradala a više je ozlijeđeno

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/policija05.jpg

Danas oko 6.15 sati u naselju Miljevci, dogodila se prometna nesreća između teretnog vozila - kamiona našičkih registarskih oznaka i kombi vozila slatinskih registarskih oznaka u kojoj je jedna osoba smrtno stradala dok su četiri osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene

Danas oko 6.15 sati u naselju Miljevci, dogodila se prometna nesreća između teretnog vozila - kamiona našičkih registarskih oznaka i kombi vozila slatinskih registarskih oznaka u kojoj je jedna osoba smrtno stradala dok su četiri osobe teže, a dvije lakše ozlijeđene.
 
Do prometne nesreće je došlo tako što se 36 – godišnji vozač kombi vozila, kretao ŽC – 4038 od pravca naselja Borik u pravcu centra naselja Miljevci, gdje je prilikom dolaska do raskrižja, odnosno ŽC - 4045 s prednošću prolaska, nastavio daljnju vožnju i tako oduzeo prednost prolaska teretnom vozilu – kamionu kojim je od pravca naselja Dobrović u pravcu naselja Nova Bukovica, upravljao 36 – godišnji vozač, te je tom prilikom došlo do udara prednjeg dijela kombi vozila u prednji lijevi dio teretnog vozila – kamiona s poluprikolicom. Nakon udara došlo je do nekontroliranog kretanja kamiona i udara prednjeg dijela kamiona u pročelje trgovine, dok se je kombi vozilo nakon udara zarotiralo i bočnom stranom udarilo u lijevu bočnu stranu teretnog vozila te se zaustavilo uz rub ceste odnosno odvodnom kanalu.
 
Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola.
 
Sve osobe iz kombi vozila kao i vozač teretnog vozila - kamiona su sa područja Osječko-baranjske županije. Sve ozlijeđene osobe su zbrinute u OB Virovitica.
Slijedi daljnji rad.
 

Stranica