Akcije u prometu

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/Najava akcije 2.jpg

Pojačano postupanje na rješavanju problematike upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola se nastavlja i ovaj tjedan, pa će se tijekom predstojećeg tjedna, od 06. do 12. prosinca 2021. godine vršiti pojačana nadzor vozača pod utjecajem alkohola i droge

U petak, 03. prosinca 2021. godine od 12 do 20 sati su policijski službenici Policijske postaje Orahovica proveli akciju nadzora prekršaja 4 ubojice u prometu, a policijski službenici Postaje prometne policije Virovitica su akciju nadzora vozača pod utjecajem alkohola proveli u subotu / nedjelju, 04./05. prosinca 2021. godine od 18 do 02 sata. U tim akcijama je izvršen nadzor 85 sudionika u prometu i kod njih su utvrđena i sankcionirana 22 prekršaja, od kojih 11 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

U provedbi akcije PPRP Virovitica je u samo nešto više od sat vremena, u nedjelju od ponoći do 01,15 sati, na području grada Virovitice 10 vozača ostalo bez vozačke dozvole zbog upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.
Među njima je bio i 24-godišnji vozač osobnog automobila kod kojega je utvrđena najveća koncentracija alkohola u organizmu protekli vikend od 2,03 g/kg, te 2 mlada vozača i 3 mlade vozačice.

Pojačano postupanje na rješavanju problematike upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola se nastavlja i ovaj tjedan, pa će se tijekom predstojećeg tjedna, od 06. do 12. prosinca 2021. godine vršiti pojačana nadzor vozača pod utjecajem alkohola i droge u sklopu provedbe planiranih aktivnosti organizacije ROADPOL.
 
 

Stranica