Pod zabranom upravljanja i sa 4,00 promila alkohola upravljao neregistriranim vozilom

Slika PU_VP/slike_vijesti/policija03.jpg

Danas, 24. ožujka u 10,00 sati policijski službenici PP Orahovica, prilikom nadzora prometa u ulici Ante Starčevića u Orahovici, zatekli su 33 godišnjeg V.Ć. kako upravlja neregistriranim i neosiguranim vozilom pod utjecajem alkohola od 4,00 g/kg,

Danas, 24. ožujka u 10,00 sati policijski službenici PP Orahovica, prilikom nadzora prometa u ulici Ante Starčevića u Orahovici, zatekli su 33 godišnjeg V.Ć. kako upravlja neregistriranim i neosiguranim vozilom pod utjecajem alkohola od 4,00 g/kg, u vrijeme dok mu  je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja.
V.Ć. je uhićen i doveden u prostorije PP Orahovica, gdje je smješten u prostoriju za zadržavanje, a po istreznuću nad istim će se provesti kriminalističko istraživanje i podnošenje kaznene prijave, te će se provesti prekršajni postupak.
V.Ć. je višestruki počinitelj prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Protiv počinitelja, slijedi podnošenje Optužnog prijedloga prekršajnom sudu u Orahovici zbog vožnje pod utjecajem alkohola, vožnje neregistriranog vozila, upravljanja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja i zbog odbijanja ispitivanja na prisutnost opojnih droga.


Stranica