Vozač napustio mjesto prometne nesreće

Slika /PU_VP/policija-stop-648x250.jpg

U ponedjeljak 10. svibnja u 15,40 sati u mjestu Pitomača u Vinogradskoj ulici, na raskrižju sa ulicom Augusta Šenoe dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom  u

U ponedjeljak 10. svibnja u 15,40 sati u mjestu Pitomača u Vinogradskoj ulici, na raskrižju sa ulicom Augusta Šenoe dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom  u kojoj je NN vozač sa nepoznatim vozilom udario u zadnju lijevu stranu kotača bicikla koji se nepropisno uključivao u promet sa nogostupa na obilježeni pješački prijelaz, tom prilikom došlo je do pada maloljetnog vozača bicikla na obilježeni pješački prijelaz.
Nakon prometne nesreće sa ozlijeđenom osobom NN vozač sa nepoznatim osobnim automobilom  napustio je mjesto prometne nesreće, a da nije o prometnoj nesreći obavijestio najbližu policijsku upravu ili postaju i vratio se na mjesto prometne nesreće i sačekao dolazak ovlaštene osobe koja obavlja očevid.
 
Postaja prometne policije Virovitica moli moguće očevidce navedene prometne nesreće ili NN vozača da se jave u  postaju prometne policije Virovitica ili na telefon 192.

Stranica