Virovitica: Pronađen kradljivac križava sa gradskog groblja

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/uhicenik01.jpg

Proteklih nekoliko dana u Policijsku postaju Virovitica, dojavljeno je kako nepoznati počinitelj na gradskom groblju u Virovitici, krade križeve sa grobova, nakon čega su od više vlasnika grobnih mjesta, zaprimljene kaznene prijave

Proteklih nekoliko dana u Policijsku postaju Virovitica, dojavljeno je kako nepoznati počinitelj na gradskom groblju u Virovitici, krade križeve sa grobova, nakon čega su od više vlasnika grobnih mjesta, zaprimljene kaznene prijave.
 
Intenzivnim radom i prikupljanjem obavijesti, te provedenom pretragom stana i drugih prostorija, policijski službenici su danas 25. siječnja, proveli kriminalističko istraživanje nad 61 – godišnjakom, gdje je utvrđeno postojanje osnove sumnje u počinjenje više kaznenih djela Povreda mira pokojnika na gradskom groblju u Virovitici.
 
Nadalje, obzirom na saznanja o počinjenju još spomenutih kaznenih djela na gradskom groblju, policijski službenici će provoditi daljnje izvide i prikupljanja obavijesti u suradnji sa Općinskim državnim odvjetništvom u Virovitici, te se stoga pozivaju građani, kojima su otuđeni križevi sa grobova, neka o tome obavijeste Policijsku postaju Virovitica ili na broj telefona 192.
Slijedi posebno izvješće ODO Virovitica.
 

Stranica