Uslijed utjecaja alkohola pao sa mopeda

Slika /PU_VP/palica_stop_policija.jpg

učer, 27. kolovoza oko 17,25 sati u mjestu Križnica dogodilo se prometni događaj na cesti  u kojem 70-godišnjak nije zadobio tjelesne ozljede, ali je isti bio pod utjecajem alkohola

Jučer, 27. kolovoza oko 17,25 sati u mjestu Križnica dogodilo se prometni događaj na cesti  u kojem 70-godišnjak nije zadobio tjelesne ozljede, ali je isti bio pod utjecajem alkohola.
70-godišnjak je upravljao mopedom, ne koristeći za vrijeme vožnje na glavi propisanu kacigu, pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,73 g/kg alkohola u organizmu, krečući se kolnikom kroz mjesto Križnica,od centra mjesta u smjeru mjesta Pitomača. Dolaskom do kbr. 25, isti je upravljao sa navedenim mopedom na način da je umanjio stabilnost, kojom prilikom je izgubio ravnotežu te je u kočenju i zaustavljanju mopeda došlo do pada istog zajedno sa vozačem na desnu bočnu stranu i udara u kolnik.  
Vozač je nakon pada zbrinut u OB Virovitica, gdje mu nisu konstatirane tjelesne ozljede, a protiv istog slijedi podnošenje prekršajnog naloga.
 
 
 
 

Stranica