Ukrao punu košaru namirnica i odšetao do Gradskog parka

Slika /PU_VP/2023/1 policija_natpis.jpg

Muškarac pod utjecajem alkohola u trgovačkom centru u Virovitici napunio košaru raznim namirnicama te odšetao do obližnjeg Gradskog parka

FOTO: ilustracija

​Jučer, oko 19,25 sati, Policijska postaja Virovitica zaprimila je dojavu iz trgovačkog centra u Virovitici o počinjenoj krađi. Policijski službenici su utvrdili da je nepoznati muškarac prošavši pokraj blagajne izišao iz trgovine s punom košarom raznih artikala koje nije platio, nakon čega su ga policijski službenici zaustavili i uhitili u obližnjem Gradskom parku.
Naime, 39-godišnji počinitelj iz trgovine je odšetao prema Gradskom parku s punom košarom proizvoda među kojima su se, između ostalog, nalazili ćevapi, kranjske kobasice, svinjska vratina, čvarci, nekoliko boca vina, piva, mineralne vode te nekoliko pari raznolikih čarapa.

Muškarac je po policijskim službenicima priveden u policijsku postaju gdje mu je alkotestiranjem utvrđena koncentracija od 2,69 promila alkohola u organizmu, a ukradeni artikli su privremeno oduzeti.
Zbog počinjenog kaznenog djela „Krađe“ protiv 39-godišnjeg muškarca bit će podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici.

Stranica