U provedenoj pretrazi obiteljske kuće policija pronašla i oduzela oko 11 kilograma marihuane i poluautomatsku pušku

  • Slika /PU_VP/2023/1 droga.jpg
  • Slika
  • Slika

Policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske u provedenoj pretrazi obiteljske kuće u Suhopolju pronašli i oduzeli oko 11 kilograma marihuane i poluautomatsku pušku

FOTO: PU virovitičko-podravska

​Dana, 26. veljače, policijski službenici kriminalističke policije su u suradnji sa službenim vodičem i službenim psom za detekciju droge temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru proveli pretragu obiteljske kuće i drugih prostorija u Suhopolju kojima se koristi 32-godišnjak.

U provedenoj pretrazi pronađeno je i oduzeto oko 6135 grama stabljika zelene biljne materije nalik opojnoj drogi marihuani i oko 4956 grama suhog lišća zelene biljne materije nalik opojnoj drogi marihuani te poluautomatska puška.

Zbog počinjenog kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i utvrđenog prekršaja po Zakonu o nabavi i posjedovanju oružja građana protiv 32-godišnjeg muškaraca, koji će biti predan pritvorskom nadzorniku, slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici i optužnog prijedloga Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Virovitici.

Stranica