Srednjoškolcima u Pitomači održana prezentacija o kampanji „Postani policajac/policajka“

  • Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/1 pitom.jpg
  • Slika

Dana 3. travnja u Pitomači su održana edukativna predavanja učenicima završnih razreda Srednje škole Stjepana Sulimanca

U tijeku je kampanja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske pod nazivom "Postani policajac/ policajka!“, kojom se promiče policijsko zanimanje i daju informacije za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih i Program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja za upis učenika u treći razred srednje Policijske škole „Josip Jović“, u svim srednjim strukovnim školama učenicima drugih, trećih, odnosno četvrtih razreda.

Dana 3. travnja u Pitomači su održana edukativna predavanja učenicima završnih razreda Srednje škole Stjepana Sulimanca, njih ukupno 42, prilikom kojih im se ukazivalo na uvjete i mogućnosti koje se pružaju kroz zanimanje postani policajac/policajka, također su postavljeni i plakati u srednjoj školi u promociji kampanje „Postani policajac/policajka“.
S obzirom da se uskoro očekuje objava natječaja za upis u Policijsku školu "Josip Jović", molimo sve zainteresirane kandidate da objave vezane uz kampanju prate na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik", ali i na društvenim mrežama:
Ne oklijevajte, donesite odluku na vrijeme i pridružite nam se te postanite dio našeg tima.

 

Stranica