Recidivisti zatečeni u prometu pod utjecajem alkohola

Slika /PU_VP/uhicenik.jpg

U četvrtak, 26. kolovoza, oko 13.25 sati, policijski službenici Postaje prometne policije iz Virovitice, zatekli su u Gradu Virovitica, u Ulici I. Gundulića, 63 – godišnjeg vozača, kako upravlja osobnim automobilom

U četvrtak, 26. kolovoza, oko 13.25 sati, policijski službenici Postaje prometne policije iz Virovitice, zatekli su u Gradu Virovitica, u Ulici I. Gundulića, 63 – godišnjeg vozača, kako upravlja osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2.57 promila, koji se dolaskom do nezaštićenog pružnog prijelaza nije zaustavio na postavljeni prometni znak „STOP“, već je nastavio daljnju vožnju bez zaustavljanja. Nadalje, provjerom je utvrđeno kako je vozač već bio pravomoćno kažnjen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju. Protiv vozača je podnesen optužni prijedlog.
 
Isto tako, u utorak 31. kolovoza, oko 10 sati, policijski službenici Policijske postaje Orahovica, zatekli su kod mosta na rijeci Vojlovici, 50 – godišnjeg vozača, kako upravlja osobnim automobilom sisačkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 1.48 promila i za vrijeme dok mu je od strane Prekršajnog suda izrečena Zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije. Protiv vozača je podnesen optužni prijedlog. U oba slučaja, vozači su bili uhićeni i dovedeni na liječnički pregled.

Stranica