Razriješena krađa velike količine duhana

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/policija05.jpg

U petak, 4. prosinca, policijski službenici Policijske postaje Virovitica, dovršili su  kriminalističko istraživanje nad 48– godišnjakom,36-godišnjakom i 33-godišnjakom, zbog osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe duhana

U petak, 4. prosinca, policijski službenici Policijske postaje Virovitica, dovršili su  kriminalističko istraživanje nad 48– godišnjakom,36-godišnjakom i 33-godišnjakom, zbog osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe duhana.
Naime, u vremenskom periodu od sredine kolovoza do početka mjeseca rujna 2020.godine u Virovitici, na neosiguranom i neuređenom parkiralištu, nepoznati počinitelji su počinili kazneno djelo krađe, na način da je iz neosiguranog zaplijenjenog kamiona stranih registarskih oznaka, da su otuđili ukupno 108 kartonskih kutija s duhanom u listu, ukupne bruto težine 14.500 kilograma, čime su oštetili Ministarstvo financija RH u iznosu od 7.776.000,00 kuna.
Operativnim radom na terenu, došlo se do saznanja da bi počinitelji ovog kaznenog djela mogli biti osobe sa područja Virovitice, nakon čega su izvršenim kriminalističkim istraživanjem provedene pretrage kuća i drugih prostorija, te je tom prilikom utvrđeno postojanje osnove sumnje da su počinitelji ovog kaznenog djela 33-godišnjak, 36-godišnjak i 48-godišnjak, protiv kojih će nadležnom ODO-Virovitica biti dostavljeno posebno izvješće.

Stranica