Prometne nesreće na pružnim prijelazima

  • Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/Pitomača.JPG
  • Slika

U petak, 4. rujna oko 19,35 sati u  naselju Suhopolje, u ulici Vladimira Nazora na pružnom prijelazu dogodila se prometna nesreća gdje je od strane nepoznatog vozača došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u oba spuštena branika, nakon čega je iste savinuo te se udaljio u pravcu naselja Borova

U petak, 4. rujna oko 19,35 sati u  naselju Suhopolje, u ulici Vladimira Nazora na pružnom prijelazu dogodila se prometna nesreća gdje je od strane nepoznatog vozača došlo do udara prednjeg dijela osobnog automobila u oba spuštena branika, nakon čega je iste savinuo te se udaljio u pravcu naselja Borova. Nakon izvršenog očevida , vozač i vozilo su pronađeni danas 7. rujna, te su policijski službenici utvrdili da je počinitelj ove prometne nesreće 57-godišnjak sa šireg područja Suhopolja koji je upravljao osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka. Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 5.000,00 kuna.Protiv 57-godišnjaka slijedi podnošenje prekršajnog naloga.
 
 
Istog dana oko 14,55 sati u  Pitomači, u ulici Antuna Mihanovića  na pružnom prijelazu dogodila se  prometna nesreća od strane nepoznatog vozača u trenutku dok je nailazio teretni vlak, nepoznati vozač upravljao je nepoznatim vozilom te je došlo do udara u oba spuštena polubranika, koje je polomio i napustio mjesto događaja te se udaljio u nepoznatom pravcu.  Materijalna šteta cijeni se na iznos od oko 4.000,00 kuna, dok se za vozačem intenzivno traga.
 
Mole se građani koji imaju bilo kakve informacije o ovom događaju neka se jave na broj telefona 192 ili u najbližu Policijsku postaju.
 

Stranica