Prometna nesreća školskog autobusa i osobnog automobila

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/policija05.jpg

Danas oko 8.30 sati, u Jugovom Polju dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao autobus koji prevozi školsku djecu i osobni automobil

Danas oko 8.30 sati, u Jugovom Polju dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao autobus koji prevozi školsku djecu i osobni automobil.
 
Do prometne nesreće je došlo kada je 30 – godišnji vozač osobnog automobila đakovačkih registarskih oznaka, upravljao automobilom od pravca Suhopolja u pravcu Cabune, gdje je dolaskom u naselje Jugovo Polje u Ulici Vl. Nazora iz neutvrđenih razloga, skrenuo na suprotni kolnički trak, gdje je prednjim dijelom svojeg vozila, udario u prednji dio školskog autobusa bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 62 – godišnji vozač. Uslijed udara, autobus je sletio na poljoprivrednu površinu, dok je osobni automobil ostao na cesti. U autobusu se nalazilo 14 djece od kojih je dvoje djece zatražilo liječničku pomoć nakon čega su vozilom hitne pomoći prevezeni u OB virovitica.
Vozač automobila je nakon prometne nesreće pokušao napustiti mjesto događaja, međutim brzom intervencijom djelatnika Interventne jedinice policije, 30 – godišnjak je uhićen. Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola. Slijedi daljnji rad na utvrđivanju okolnosti događaja.

Stranica