Prijevara

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/policija-psi.jpg

Policijski službenici, Službe kriminalističke policije, PU virovitičko-podravske, proveli su izvide kaznenog djela prijevare, povodom podnesenih kaznenih prijava od strane dvije muške osobe u dobi

Policijski službenici, Službe kriminalističke policije, PU virovitičko-podravske, proveli su izvide kaznenog djela prijevare, povodom podnesenih kaznenih prijava od strane dvije muške osobe u dobi od 38 i 26  godina u kojima navode počinjenje kaznenog djela prijevare na svoju štetu od strane 65 – godišnjeg muškarca.
 
Naime, zaprimljenim kaznenim prijavama, koje su spomenute osobe podnijele 7. srpnja, navodi se kako su obojica oštećenika, tijekom mjeseca listopada 2019. godine, predale novčane iznose od 6800 i 3000 kuna, spomenutom 65 – godišnjaku, koji će dogovorno nakon toga, zaprimljene novce uložiti u trgovanje kripto valutama na Internetu.
Nakon što su krajem 2019. godine, iskazali sumnju u vjerodostojnost njihova ulaganja, u narednom razdoblju su u više navrata zatražili povrat novca i obećanu dobit što isti do dana 22. srpnja 2020. godine nije učinio, kada je  po završetku izvida Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, proslijeđeno posebno izvješće, te je od istih dana 3. kolovoza, zaprimljena obavijest da je protiv 65 – godišnjaka podignuta optužnica.
 

Stranica