Policijski službenici pronašli 50 kg duhana u osobnom automobilu

Slika /PU_VP/2023/1 duh.jpg

Policijski službenici su provodeći kompenzacijske mjere pronašli i oduzeli 5 plastičnih vreća ispunjenih sitno rezanim duhanom

FOTO: PU virovitičko-podravska

U četvrtak, 28. rujna oko 16,00 sati u mjestu Kladare provodeći kompenzacijske mjere policijski službenici Policijske postaje Virovitica su u osobnom automobilu kojim je upravljala 42-godišnjakinja pronašli 5 plastičnih vreća ispunjenih sitno rezanim duhanom. Duhan se nalazio na zadnjem sjedištu u automobilu, a unutrašnjost vozila je intenzivno „mirisala“ po duhanu.
Policijski službenici Policijske postaje Pitomača su temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru izvršili pretragu vozila i doma i drugih prostorija kojima se koristi 42-godišnjakinja. Pronađeni duhan, oko 50 kg, koji nije bio označen duhanskim markicama Ministarstva financija je privremeno oduzet.

Zbog počinjenog kaznenog djela „Nedozvoljena trgovina“ protiv 42-godišnjakinje slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, a obavijest o počinjenom prekršaju biti će dostavljena Područnom carinskom uredu u Osijeku.

Stranica