Pokušao odnijeti doma 6 prometnih znakova

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/aznakovi.jpg

​U ponedjeljak 26. rujna u Virovitici policijski službenici su u ophodnji gradom uočili da nedostaju određeni prometni znakovi

U ponedjeljak 26. rujna u Virovitici policijski službenici su u ophodnji gradom uočili da nedostaju određeni prometni znakovi, kratko nakon toga zatekli su 35 – godišnjaka pokraj kojeg su na tlu stajali poslagani razni znakovi.
Oko 00,25 sati su u ulici P. Preradovića zatekli 35 – godišnjaka, u vidno alkoholiziranom stanju, koji je odbio alkotestiranje, a na tlu pored njega bili su poslagani raznovrsni šareni prometni znakovi – od znaka „STOP“ do znaka naziva rijeke „Ođenica“ sveukupno 6 komada. Uz prometne znakove na tlu su bile i bočice alkoholnih pića - konjaka, pelinkovca, šljivovice i razne limenke energy pića koje su također oduzete.
Kako je 35-godišnjak počinio kazneno djelo krađe na štetu grada Virovitice uhićen je i nakon liječničkog pregleda i psihijatrijske obrade smješten u prostor za zadržavanje. Za kazneno djelo krađe predviđena je kazna zatvora do pet godina zatvora.

Stranica