Obilježavanje 788. obljetnice grada Virovitice

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/roko1.jpg

U petak 12. kolovoza, povodom obilježavanja 788. obljetnice grada Virovitice u spomen na poginule hrvatske branitelje, odana počast polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Gradskom groblju Virovitica

U petak 12. kolovoza, povodom obilježavanja 788. obljetnice grada Virovitice u spomen na poginule hrvatske branitelje, odana počast polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća na Gradskom groblju Virovitica.
Povodom proslave 788. obljetnice grada Virovitice i blagdana zaštitnika sv. Roka počast su polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen obilježja na Gradskom groblju Virovitica uz gradonačelnika grada Virovitice Ivicu Kirina i predstavnike grada, predstavnike Županije virovitičko-podravske, Ministarstva obrane, udruga proisteklih iz Domovinskog rata, odali su i načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević, zamjenik načelnika Policijske uprave virovitičko-podravske Nenad Križić i policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske, dok je riječi molitve uputio gvardijan Župe sv. Roka u Virovitici.
Načelnik i zamjenik načelnika Policijske uprave virovitičko-podravske su uz goste, počasne građane grada Virovitice, gradonačelnike gradova Republike Hrvatske i gradonačelnike iz drugih država Europske unije, sudjelovali na Svečanoj sjednici Gradskog vijeća grada Virovitice u povodu Rokova 2022 koja je održana u Gradskom kazalištu u Virovitici.
 

Stranica