Nova Bukovica: Prometna nesreća vozača sa 1.69 alkohola

Slika /PU_VP/alkotest.jpg

U subotu 11. lipnja oko 23.15 sati, u Novoj Bukovici se dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile tjelesne ozlijede. Prometna nesreća se dogodila kada je 52 - godišnji  vozač pod utjecajem alkohola od 1.69 promila

U subotu 11. lipnja oko 23.15 sati, u Novoj Bukovici se dogodila prometna nesreća u kojoj su dvije osobe zadobile tjelesne ozlijede.
Prometna nesreća se dogodila kada je 52 - godišnji  vozač pod utjecajem alkohola od 1.69 promila, upravljao osobnim automobilom slatinskih registarskih oznaka, bez korištenja sigurnosnog pojasa, kolnikom Zagrebačke ulice, mjestom Nova Bukovica,  smjerom istok zapad, prema mjestu Kozice, gdje dolaskom do blagog zavoja u lijevo nije prilagodio brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste ( zavoj u lijevo)  tako da vozilo može pravodobno zaustaviti pred svakom zaprekom pri čemu je sišao na putnu bankinu i prednjim dijelom vozila udario u prometni znak kojeg je iščupao iz zemlje nakon čega se nastavio nekontrolirano kretati  sve do udara u putni most.
 
 U osobnom automobilu u svojstvu putnika prevozio se 32 – godišnjak.
 
U prometnoj nesreći oba sudionika su zadobila tjelesne ozljede, te su vozilom HMP  prevezeni u OB Virovitica na daljnji pregled, gdje su im ozlijede okvalificirao kao lake.
Materijalna šteta se nestručnom procjenom cijeni na oko 17.000,00 kuna.
 
Vozaču je oduzeta vozačka dozvola. slijedi daljnji rad nakon provedenih vještačenja.
 

Stranica