Lipovac: Prometna nesreća sa poginulom osobom

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/policija05.jpg

Jučer, 3. veljače oko 17.30 sati u Lipovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba. Prometna nesreća se dogodila, kada je 37– godišnji vozač, upravljao osobnim automobilom nacionalnih oznaka Republike

Jučer, 3. veljače oko 17.30 sati u Lipovcu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba.
Prometna nesreća se dogodila, kada je 37– godišnji vozač, upravljao osobnim automobilom nacionalnih oznaka Republike Njemačke, od pravca naselja Suhopolje u pravcu naselja Lipovac, gdje je dolaskom do prometne table s natpisom „Lipovac“, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila, odnosno dometu svojih svjetala, prešao na suprotnu prometnu traku pri čemu je desnom bočnom stranom svojeg vozila, udario u zadnji lijevi dio neosvijetljenog i neregistriranog zaprežnog vozila – prikolice, koja je bila priključena za traktor slatinskih registarskih oznaka, a kojim je u istom smjeru upravljao 56 – godišnji vozač.

Nakon udara u zaprežno vozilo, automobil je prešao na suprotni kolnički trak, gdje je pritom došlo do direktnog udara u nailazeće teretno vozilo virovitičkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog pravca upravljao 20 – godišnji vozač pri čemu je od siline udara došlo do odbačaja teretnog vozila unatrag i pada na oranicu, dok je osobni automobil ostao na prometnoj traci.
 
U prometnoj nesreći od nastalih ozljeda ne mjestu događaja je preminuo 37 – godišnji vozač, dok je putnica u njegovom vozilu zadobila teške tjelesne ozlijede isto kao i 20 – godišnji vozač teretnog automobila. Vozači teretnog vozila i traktora nisu bili pod utjecajem alkohola. Ozlijeđene osobe su zbrinute u OB Virovitica. Slijedi izvješće ODO Virovitica.

Stranica