Brzom intervencijom policije pronađen počinitelj koji je oštetio osobni automobil

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/policija05.jpg

U subotu, 11. srpnja oko 1.30 sati u gradu Virovitica, u ulici Ljudevita Gaja, u dvorištu stambene zgrade došlo je oštećenja osobnog automobila

U subotu, 11. srpnja oko 1.30 sati u gradu Virovitica, u ulici Ljudevita Gaja, u dvorištu stambene zgrade došlo je oštećenja osobnog automobila, tako što je nepoznata osoba  rukama i nogama oštetila osobni automobil virovitičkih oznaka vlasništvo 71-godišnjakinje, sa kojim se koristio 19-godišnjak, na način da je na osobnom automobilu otkinut prednji lijevi brisač , otkinuta plastika sa lijevog bočnog ogledala, otkinut spojler sa prtljažnika, skinuta dva ukrasna poklopca kotača, ogrebotina na vozačevim vratima dužine oko 10 cm i ogrebotina na krovu dužine oko 20 cm, nakon čega se je nepoznata osoba udaljila u nepoznatom pravcu.
 
Brzim dolaskom policijskih službenika policijske postaje Virovitica na intervenciju, isti su uočili nepoznatu osobu koja se je trčećim korakom udaljavala s mjesta događaja, a odgovarala je opisu gore navedene osobe.
 
Policijski službenici su u 1.40 sati uhitili 24-godišnjaka, te provedenim alkotestiranjem utvrđena je koncentracija  od 2,17 g/kg alkohola. 
 
Protiv 24-godišnjaka ponesen je optužni prijedlog prekršajnom odjelu općinskog suda u Virovitici zbog naročito drskog i nepristojnog ponašanja i kaznena prijava ODO Virovitica zbog kaznenog djela oštećenje tuđe stvari.

Stranica