Pijan upravljao neregistriranim vozilom

Slika PU_VP/alkotest.jpg

Jučer, 17. ožujka u 23,30 sati policijski službenici PU virovitičko – podravske, u mjestu Brezovica zatekli su 41 godišnjeg M.T. kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola (2,03 g/kg) u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta, a vozilu je istekla važnost prometne dozvole i tehničkog pregleda dana 02. ožujka 2010.g.

Jučer, 17. ožujka u 23,30 sati policijski službenici PU virovitičko – podravske, u mjestu Brezovica zatekli su 41 godišnjeg M.T. kako upravlja vozilom pod utjecajem alkohola (2,03 g/kg) u vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta, a vozilu je istekla važnost prometne dozvole i tehničkog pregleda dana 02. ožujka 2010.g.
Obzirom da je postojala opasnost da će M.T. nastaviti s činjenjem prekršaja bez uporabe sredstava prisile doveden je u prostorije PPRP Virovitice, te mu je određeneo zadržavanje.
Protiv počinitelja, slijedi podnošenje Optužnog prijedloga prekršajnom sudu u Virovitici zbog vožnje pod utjecajem alkohola, isteka važnosti prometne dozvole i upravljanja vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja.
 


Stranica