Prometna nesreća sa teškim tjelesnim ozljedama

Jučer, 3. veljače u 18.00 sati, u Virovitici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 37 – godišnji D.I., (pod utjecajem alkohola 3.10 promila) upravljao osobnim automobilom

Jučer, 3. veljače u 18.00 sati, u Virovitici, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 37 – godišnji D.I., (pod utjecajem alkohola 3.10 promila) upravljao osobnim automobilom VT – registarskih oznaka, kroz grad Viroviticu, ul. Kralja P. Krešimira, gdje je po izlasku iz desnog putnog zavoja, poradi neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti i utjecaja alkohola, izgubio kontrolu nad vozilom, prešao preko cijele širine kolnika na zelenu površinu, te udario u rastuće stablo hrasta, gdje se zaustavio.
 
U prometnoj nesreći 37 – godišnji D.I. zadobio je tjelesne ozljede, dok je putnik u vozilu 45 – godišnji T.C., zadobio je TTO (prijelom nadlaktične kosti).
 


Stranica