Prometna nesreća sa poginulom osobom

Danas, 10. studenog 2009. god. u 5.15 sati u mjestu Pitomača, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Prometna nesreća se dogodila kada je 39 – godišnja V.K.,

Danas, 10. studenog 2009. god. u 5.15 sati u mjestu Pitomača, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala. Prometna nesreća se dogodila kada je 39 – godišnja V.K., upravljala osobnim automobilom VT- registarskih oznaka, kroz mjesto Pitomača, B. Radića, gdje je dolaskom do putnog zavoja ulijevo, kod kbr. 152, uslijed neprilagođene brzine kretanja vozila stanju i uvjetima na cesti, izgubila nadzor nad vozilom, te je došlo do udara prednjeg lijevog dijela automobila u zadnji lijevi bočni dio prikolice, ZG – registarskih oznaka (u tri kotača), koja je bila priključena na teretni automobil, KŽ – registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 40 - godišnji Z.I.. Osobni automobil se nakon sudara odbio od kamiona i sletio u jarak gdje se i zaustavio.
  
   U prometnoj nesreći u vozilu hitne pomoći, od zadobivenih ozljeda preminula je vozačica auta V.K., dok su putnice u autu 42 – M.B. i 40 – godišnja M.G., zadobile ozljede i prevezene u OB Virovitica.


Stranica