Preventivna akcija u prometu - Podjela majica "Kopčaš"

Slika PU_VP/slike_vijesti/majice.jpg

Sukladno planu preventivnih aktivnosti po poslovima nadzora i upravljanja u cestovnom prometu, danas 9. listopada u vremenu od 10.00 do 12.00 sati na području cijele PU virovitičko – podravske, po policijskim službenicima prometne policije, provedena je akcija podjele majica na temu propagiranja korištenja sigurnosnog pojasa u vozilu za vrijeme vožnje. Svim zatečenim vozačima, koji su koristili sigurnosni pojas uz prigodan razgovor na temu korištenja sigurnosnog pojasa, dodijeljena je i majica, dok je ostalima koji nisu koristili sigurnosni pojas, ukazano na važnost kod njegovog korištenja. Primjenom Zakona o sigurnosti prometa na cestama, propisano je da vozač i putnici u vozilu, gdje su ugrađeni sigurnosni pojasevi, imaju zakonsku obvezu korištenja sigurnosnog pojasa, što je u ovoj akciji kod većine vozača i uočeno, te je istima podijeljeno stotinjak majica.

Sukladno planu preventivnih aktivnosti po poslovima nadzora i upravljanja u cestovnom prometu, danas  9. listopada u vremenu od 10.00 do 12.00 sati na području cijele PU virovitičko – podravske, po policijskim službenicima prometne policije, provedena je akcija podjele majica na temu propagiranja korištenja sigurnosnog pojasa u vozilu za vrijeme vožnje.

Svim zatečenim vozačima, koji su koristili sigurnosni pojas uz prigodan razgovor na temu korištenja sigurnosnog pojasa, dodijeljena je i majica, dok je ostalima koji nisu koristili sigurnosni pojas, ukazano na važnost kod njegovog korištenja.

Primjenom Zakona o sigurnosti prometa na cestama, propisano je da vozač i putnici u vozilu, gdje su ugrađeni sigurnosni pojasevi, imaju zakonsku obvezu korištenja sigurnosnog pojasa, što je u ovoj akciji kod većine vozača i uočeno, te je istima podijeljeno stotinjak majica.


Stranica