Drska krađa

U petak 12. lipnja oko 10.00 sati u Virovitici, od strane nepoznatog mlađeg muškarca u Gradu Virovitica, ul. M. Gupca, kbr. 3 počinjeno je KD Krađe na osobito opasan i drzak naćin. Odmah nakon događaja u 10,07 sati, PU virovitičko – podravsku, putem telefona obavijestila je 35 – godišnja M.B.P., da je nad njezinom tetom 66 – godišnjom M.C. izvršena krađa crne torbice u ul. M. Gupca u haustoru kod trgovine „Borovo“, te je odmah dala opis mlađe muške osobe i pravac u kojem se udaljio. Odmah po dojavi žurno je organizirana sveobuhvatna potjera za opisanim počiniteljem, a izuzetno brzom intervencijom policijskih službenika PU virovitičko – podravske, počinitelj je u 10,12 sati lociran u gradskom parku od strane policijskih službenika, te nakon što primijećen od strane policijskog službenika, počeo je bježati u pravcu Trga F. Tuđmana i dalje prema ul. Lj. Gaja, gdje ga je presrela druga policijska ophodnja iz potjere i uz uporabu sredstava prisile ga uhitila u 10,15 sati. Slijedi kriminalistička obrada.

U petak 12. lipnja oko 10,00 sati u Virovitici, od strane nepoznatog mlađeg muškarca u Gradu Virovitica, ul. M. Gupca, kbr. 3 počinjeno je KD Krađe na osobito opasan i drzak naćin.
Odmah nakon događaja u 10,07 sati, PU virovitičko – podravsku, putem telefona obavijestila je 35 – godišnja M.B.P.,  da je nad njezinom tetom 66 – godišnjom M.C. izvršena krađa crne torbice u ul. M. Gupca u haustoru kod trgovine „Borovo“, te je odmah dala opis mlađe muške osobe i pravac u kojem se udaljio.
Odmah po dojavi žurno je organizirana sveobuhvatna potjera za opisanim počiniteljem, a izuzetno brzom intervencijom policijskih službenika PU virovitičko – podravske, počinitelj je u 10,12 sati lociran u gradskom parku od strane policijskih službenika, te nakon što primijećen od strane policijskog službenika, počeo je bježati u pravcu Trga F. Tuđmana i dalje prema ul. Lj. Gaja, gdje ga je presrela druga policijska ophodnja iz potjere i uz uporabu sredstava prisile ga uhitila u 10,15 sati.
 
Slijedi kriminalistička obrada.
 


Stranica