Prometna nesreća sa teškim tjelesnim ozljedama

U ponedjeljak 08.lipnja u 22.10 sati u mjestu Čađavica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 22 – godišnji A.V., upravljao vlastitim motociklom, bez registarskih oznaka, kroz mjesto Čađavicu, Vukovarskom ulicom, gdje je dolaskom do kbr. 129, pri izlasku iz lijevog putnog zavoja, uslijed neprilagođene brzine kretanja, izgubio kontrolu nad vozilom, zahvatio sjevernu bankinu ceste i skliznuo u putni jarak, nakon čega je došlo do udara vozila u rub betonskog mosta i daljnjeg prevrtanja po travnatoj površini. U prometnoj nesreći vozač je zadobio TTO (prijelom lijeve natkoljenice), te je zadržan u OB Virovitica na daljnjem liječenju.

U ponedjeljak 08.lipnja u 22.10 sati u mjestu Čađavica, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Prometna nesreća se dogodila kada je 22 – godišnji A.V., upravljao vlastitim motociklom, bez registarskih oznaka, kroz mjesto Čađavicu, Vukovarskom ulicom, gdje je dolaskom do kbr. 129,  pri izlasku iz lijevog putnog zavoja, uslijed neprilagođene brzine kretanja, izgubio kontrolu nad vozilom, zahvatio sjevernu bankinu ceste i skliznuo u putni jarak, nakon čega je došlo do udara vozila u rub betonskog mosta i daljnjeg prevrtanja po travnatoj površini.

U prometnoj nesreći vozač je zadobio TTO (prijelom lijeve natkoljenice), te je zadržan u OB Virovitica na daljnjem liječenju.


Stranica