Virovitički policajci sudjelovali na memorijaloj utrci „12 kilometara za 12 redarstvenika“

  • Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/Kovač 2.jpg
  • Slika
  • Slika

U utrci su sudjelovali policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske Danijel Relić, Mario Kovač i Dario Lebinec a podržao ih je i načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević

Danas, 2. svibnja svečano je obilježena 31.obljetnica od mučkog stradavanja dvanaest hrvatskih policajaca u Borovu komemorativnom svečanosti i memorijalnom atletskom utrkom odana je počast njihovoj žrtvi za Domovinu.

U svečanoj komemoraciji kod Spomen obilježja poginulim redarstvenicima čitanjem povjesnice i imena poginulih hrvatskih policajaca, pripadnika Specijalne jedinice policije Vinkovci, obitelj i rodbina ubijenih policajaca, državni vrh i brojni uzvanici prisjetili su se akcije ovih hrabrih mladića u kojoj su prije 31. godinu svoje živote položili na oltar Domovine.

Položeni su vijenci i zapaljene svijeće, te nakon toga održana je Sveta misa.

Završni dio programa održan je na Trgu bana Josipa Šokčevića u Vinkovcima gdje su okupljeni uzvanici dočekali hrvatske policajce i vojnike, članove sportskih udruga i druge građane koji su ulicama Grada Vinkovaca trčali memorijalnu utrku „12 kilometara za 12 redarstvenika“.

U utrci su sudjelovali policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske Danijel Relić, Mario Kovač i Dario Lebinec a podržao ih je i načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević.

Policijski službenik  Policijske uprave virovitičko-podravske Dario Lebinec je osvojio izvrsno 6. mjesto.
 

Stranica