U knjižnici Policijske akademije održana promocija „Vodiča za predavače“

  • Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/1 knj.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Promocija knjige autorice Ksenije Vujčić „Vodič za predavače“ održana je 2. prosinca 2022. godine u knjižnici Policijske škole "Josip Jović"

Na promociji knjige „Vodič za predavače“ koja je održana 02. prosinca u Zagrebu u knjižnici Policijske škole „Josip Jović“ uz mnoge goste prisustvovao je i načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević. Uz autoricu Kseniju Vujčić – policijsku službenicu Policijske akademije knjigu su predstavili recenzenti prof.dr.sc. Morana Koludrović, i mag.paed. Silvo Bratković, te zamjenica načelnika Policijske akademije Mirjana Abramović.

Recenzenti su govorili o sadržaju vodiča koji obrađuje suvremeni sustav obrazovanja, sustav cjeloživotnog učenja, ishode učenje te andragoške cikluse. O specifičnostima obrazovanja odraslih i o modernoj nastavnoj tehnologiji, planiranju i realizaciji nastave te dodatnoj vrijednosti vodiča – prilozima, primjerima iz prakse. Vodič je napisan na jednostavan, pregledan i razumljiv način i prvenstveno je namijenjen nastavnicima Policijske akademije.
Vodič je vrlo vrijedan posebice zbog nedostatka sličnih edukativnih materijala za potrebe obrazovanja policijskih službenika,  uloženo je puno truda da se na sažet način kojemu je dat kontekst napravi ovaj priručnik koji može pomoći da se nastava učini još boljom, dinamičnijom i zanimljivijom.

Stranica