Suhopolje: prometna nesreća sa dvije poginule osobe

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/policija05.jpg

Jučer oko 17.40 sati, u Suhopolju dogodila se prometna nesreća sa dvije poginule i dvije ozlijeđene osobe u kojoj su sudjelovali osobni automobil i vozilo Hitne pomoći

Jučer oko 17.40 sati, u Suhopolju dogodila se prometna nesreća sa dvije poginule i dvije ozlijeđene osobe u kojoj su sudjelovali osobni automobil i vozilo Hitne pomoći.
 
Do prometne nesreće je došlo kada je 44 – godišnji vozač osobnog automobila virovitičkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1.16 promila, upravljao osobnim automobilom kroz Suhoplje, Ulicom K. Tomislava smjerom istok-zapad, gdje je dolaskom do kbr. 109, započeo radnju skretanja ulijevo na putni most, a da se predhodno nije uvjerio da tu radnju može napraviti bez opasnosti po druge sudionike u prometu, dok je u tom trenutku nad njim radnju pretjecanja vršilo vozilo Hitne pomoći virovitičkih registarskih oznaka sa uključenim posebnim uređajima za davanje svjetlosnih znakova signala s kojim je upravljao 42 – godišnji vozač, te je tom prilikom  na južnoj prometnoj traci došlo do udara prednjeg dijela vozila Hitne pomoći u središnju lijevu bočnu stranu osobnog automobila koji se zaustavio na prometnoj traci, dok je vozilo Hitne pomoći sletjelo u putni jarak, i udario u betonski most te se prevrnulo na bočnu stranu.     
 
U prometnoj nesreći uslijed zadobivenih ozljeda sve četiri osobe iz vozila Hitne pomoći su prevezene u Opću bolnicu Virovitica, gdje su dvije osobe u dobi od 57 i 83 godine preminule, dok je jedna osoba u dobi od 42 godine zadobila teške tjelesne ozlijede , a jedna u dobi od 39 – lakše. Vozač osobnog automobila je neozlijeđen.
 Protiv 44 – godišnjeg vozača osobnog automobila slijedi podnošenje kaznene prijave ODO Virovitica.

Stranica