Razrješena krađa odjevnih predmeta iz trgovine

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/policija05.jpg

Postupajući po operativnim saznanjima, policijski službenici Policijske postaje Virovitice su jučer, 30. lipnja, proveli kriminalističko istraživanje nad 35 – godišnjakinjom i 36-godišnjakinjom

Postupajući po operativnim saznanjima, policijski službenici Policijske postaje Virovitice su jučer, 30. lipnja, proveli kriminalističko istraživanje nad 35 – godišnjakinjom i 36-godišnjakinjom sa područja Bjelovarsko-bilogorske županije, u svezi postojanja osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.
 
Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje osnove sumnje  kako su dvije ženske osobe u dobi od 35 i 36 godina, početkom mjeseca lipnja u Virovitici, u trgovini odjevnim predmetima, počinile kazneno djelo krađe, tako što su sa polica trgovine otuđile razne artikle odjevnih predmeta (majice, hlače, tenisice, haljine, torbe, veste), s kojima su se udaljile u nepoznatom pravcu. Ukupna vrijednost otuđenih artikala je veća od 2000,00 kuna. Slijedi podnošenje posebnog izvješća ODO Virovitica.

Stranica