Pronalazak bombe

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/Bomba 2020.jpg

Jučer, 21. listopada, u Policijsku postaju Virovitica dojavio je 30-godišnjak da je prilikom radova na polju u Virovitici, ulici Aleji Maturanata u putnom jarku uočio ručnu bombu

Jučer, 21. listopada, u Policijsku postaju Virovitica dojavio je 30-godišnjak da je prilikom radova na polju u Virovitici, ulici Aleji Maturanata u putnom jarku uočio ručnu bombu.
Na mjesto dojave izašli su policijski službenici PP Virovitica i policijski službenik Protueksplozijske zaštite Policijske uprave virovitičko-podravske, koji je utvrdio kako se radi o ručnoj, improviziranoj bombi bez marke i tvorničkog broja. Nakon što je preuzeta, navedena bomba, biti će pohranjena u službenim prostorijama Policijske uprave virovitičko-podravske do uništenja.      

Apel prema građanima – vratite nelegalno oružje:
Pozivaju se gađani, koji posjeduju bilo kakvo eksplozivno sredstvo, vatreno oružje ili streljiva, da ga ne odbacuju, već da  pozovu najbližu policijsku postaju, gdje će na njihovu kućnu adresu ili mjesto na kojemu se oružje nalazi, doći policijski službenik osposobljen za pirotehnička sredstva, koji će oružje i preuzeti. 

 Građani koji dragovoljno predaju nelegalno oružje, streljivo i druga minsko eksplozivna sredstva, neće snositi nikakve prekršajne i kaznene sankcije.
 
 

Stranica