Pronađeni kradljivci betonskih cijevi

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/uhicenik01.jpg

U srijedu, 10. lipnja, policijski službenici Policijske postaje Pitomača, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 53 i 47 godina, zbog počinjena kaznenog djela krađe

U srijedu, 10. lipnja, policijski službenici Policijske postaje Pitomača, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 53 i 47 godina, zbog počinjena kaznenog djela krađe.
 Provedenim kriminalističkim istraživanjem, utvrđeno je postojanje osnove sumnje kako su spomenute osobe, u vremenu od 25. svibnja do 1. lipnja (točno neutvrđenog dana), počinili kazneno djelo krađe, tako što su došli do predjela zv. „šokčev most“, koji se nalazi između naselja Pitomače i Podravskih Sesveta, gdje su otuđili dvije betonske cijevi promjera 100 centimatara, vlasništvo Općine Pitomača, koje su pomoću nepoznatog vozila otuđili s mjesta događaja. Betonske cijevi su pronađene kod treće osobe i oduzete, te vraćene Općini Pitomača.
Materijalna šteta je oko 800 kuna. Općini Pitomača će biti dostavljeni podatci o počiniteljima radi mogućnosti podnošenja privatne tužbe.

Stranica