Prometna nesreća sa teškim tjelesnim ozljedama

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/policija05.jpg

U srijedu 6. listopada oko 23.35 sati u Virovitici u Ulici Zbora narodne garde, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač Quada, zadobio teške tjelesne ozljede

U srijedu 6. listopada oko 23.35 sati u Virovitici u Ulici Zbora narodne garde, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač Quada, zadobio teške tjelesne ozljede.
Prometna nesreća se dogodila, kada je 45 – godišnji vozač upravljao osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka Ulicom Zbora narodne garde, smjerom sjever-jug, gdje je dolaskom do kbr. 51, poradi ne držanja potrebnog razmaka iza drugog vozila, prednjim dijelom svojeg vozila, udario u stražnji dio vozila Quad, virovitičkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 38 – godišnji vozač, a koji je uslijed udara, nastavio nekontroliranu vožnju, te je vozilom sletio u putni jarak kod kbr. 57, dok se osobni automobil zaustavio na kolniku kod kbr. 65.
Prilikom nekontroliranog kretanja vozila Quad, došlo je do odvajanja stražnje osovine  koja je udarila u parkirani automobil  virovitičkih registarskih oznaka vl. 26 – godišnjaka.
  
U prometnoj nesreći 38 – godišnji vozač je zadobio teške tjelesne . Vozači nisu bili pod utjecajem alkohola. Slijedi podnošenje kaznene prijave.

Stranica