Prometna nesreća autobusa i kamiona

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/MUP.jpg

Jučer, 16.ožujka oko 12,00 sati došlo je do prometne nesreće između teretnog vozila i autobusa daruvarskih registarskih oznaka u kojem se nalazilo oko 20 maloljetnih putnika

Jučer, 16.ožujka oko 12,00 sati došlo je do prometne nesreće između teretnog vozila i autobusa daruvarskih registarskih oznaka u kojem se nalazilo oko 20 maloljetnih putnika.
Prometna nesreća dogodila kada je 57-godišnjak upravljao teretnim vozilom za koji je bila priključena poluprikolica, osječkih registarskih oznaka, kolnikom državne ceste, odnosno od grada Virovitica u smjeru mjesta Lipovac. Dolaskom do trokrakog raskrižja sa županijskom cestom, oduzeo je prednost prolaska autobusa daruvarskih registarskih oznaka, sa kojim je od mjesta Gradina u smjeru mjesta Suhopolje, upravljao 43-godišnji vozač, uslijed čega je došlo do udara prednjeg lijevog dijela teretnog vozila u desnu bočnu stranu autobusa.
Vozači su alkotestirani - bez reakcije.
U prometnoj nesreći tjelesne ozljede zadobio je 16-godišnji putnik iz autobusa, koji je zbrinut u OB Virovitica te pušten kući.
 

Stranica