Predstojeći produženi vikend će policija provoditi pojačani nadzor prometa

Slika /PU_VP/2023/1stop policija.jpg

Na području Policijske postaje Orahovica 2. kolovoza će biti provedena akcija nadzora prekršaja 4 najveće ubojice u prometu

FOTO: ilustracija

Nalazimo se u sredini turističke sezone i ljetnih odmora, a pred nama je produženi praznični vikend, pa se očekuje povećani tranzitni promet na svim prometnim pravcima. Stoga će policijski službenici tijekom predstojećeg vikenda vršiti pojačani nadzor prometa, a postupanje policije će biti posebno usmjereno na nadzor prekršaja 4 najveća ubojice u prometu, odnosno nadzor vozača pod utjecajem alkohola, upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropisnog korištenja mobitela, ali i svih drugih prekršaja kojima sudionici u prometu ugrožavaju sigurnost u prometu. Postupanje policijskih službenika će biti usmjereno i na najugroženije kategorije sudionika u prometu, odnosno pješake, bicikliste i sudionike na mopedima i motociklima.

U petak, 2. kolovoza 2024. godine od 11 do 19 sati će na području Policijske postaje Orahovica biti provedena akcija nadzora prekršaja 4 najveća ubojice u prometu.

Stranica