POZIV NA TESTIRANJE I RAZGOVOR

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/1 MUP-image.jpg

Komisija za provedbu oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme (radi zamjene duže vrijeme odsutne državne službenice) u Ministarstvu unutarnjih poslova Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj objavljuje  

POZIV
NA
TESTIRANJE I RAZGOVOR


KANDIDATIMA/KINJAMA koji/e su podnijeli/e pravodobne i potpune prijave te ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme (radi zamjene - duže vrijeme odsutne državne službenice) u Ministarstvu unutarnjih poslova, Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj, objavljenog dana 19.10 2023. godine na web stranici Ministarstva pravosuđa i uprave i na web stranici Policijske uprave virovitičko-podravske za sljedeće radno mjesto:
 
1. Policijska uprava virovitičko-podravska
    Policijska postaja Pitomača
  • upravni referent - 1 izvršitelj- radi zamjene duže vrijeme odsutne državne službenice
Testiranje će se održati dana 17.11.2023. godine, s početkom u 09,00 sati u prostorijama Policijske uprave virovitičko-podravske, na adresi: Virovitica, Trg bana Josipa Jelačića 19 (sala za sastanke).
Pravni izvori za pripremu kandidata za testiranje objavljeni su na web stranici Policijske uprave virovitičko-podravske istovremeno s objavom oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme (radi zamjene duže vrijeme odsutne državne službenice) u Ministarstvo unutarnjih poslova, Policijsku upravu virovitičko-podravsku.

Kandidati/kinje koji nisu podnijeli/e pravodobnu ili potpunu prijavu ili ne ispunjavaju formalne uvjete iz oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme (radi zamjene duže vrijeme odsutne državne službenice) ne smatraju se kandidatima/kinjama prijavljenim na oglas te će im biti dostavljena pisana obavijest u kojoj se navode razlozi zbog kojih se ne smatraju kandidatima/kinjama prijavljenim na oglas.

Obavijest će biti dostavljena putem elektroničke pošte.
 
Sve dodatne informacije kandidati/kinje mogu dobiti na telefon 033/741-333.
 
 
PRAVILA TESTIRANJA
 
1. Po dolasku na testiranje, od kandidata/kinja će biti zatraženo predočavanje odgovarajuće identifikacijske isprave radi utvrđivanja identiteta. Kandidati/kinje koji/e ne mogu dokazati identitet, osobe za koje je utvrđeno da ne ispunjavaju formalne uvjete propisane javnim natječajem kao i osobe za koje se utvrdi da nisu podnijele prijavu na oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme (radi zamjene duže vrijeme odsutne državne službenice) za koje se obavlja testiranje, ne mogu pristupiti testiranju.
 
 NAPOMENA: Kandidati/kinje koji dođu u zgradu gdje se održava testiranje nakon vremena određenog za početak testiranja, neće moći pristupiti testiranju. 
 
  
2. Po utvrđivanju identiteta i svojstva kandidata/kinja, isti će biti upućeni u prostoriju gdje će se održavati testiranje.

Prva faza testiranja se sastoji od provjere znanja, sposobnosti i vještina kandidata bitnih za obavljanje poslova radnih mjesta za koje je raspisan oglas na određeno vrijeme radi zamjene duže vrijeme odsutne državne službenice.    
 
3. Za provjeru znanja, sposobnosti i vještina, kandidatima/kinjama se dodjeljuje od 0 do 10 bodova. Smatra se da su kandidati/kinje zadovoljili/e na testiranju ako su dobili/e najmanje 5 bodova.
 
4. Za vrijeme testiranja nije dopušteno:
- koristiti se bilo kakvom literaturom odnosno bilješkama;
- koristiti mobitel ili druga komunikacijska sredstva;
- napuštati prostoriju u kojoj se provjera odvija bez odobrenja osobe koja provodi testiranje;
- razgovarati s ostalim kandidatima/kinjama niti na drugi način remetiti koncentraciju kandidata/kinja;
- ukoliko pojedini kandidat/kinja prekrši pravila bit će udaljen/a s provjere znanja, a njegov/njezin rezultat Komisija neće priznati niti ocijeniti.
 
 NAPOMENA: Za vrijeme boravka u prostorijama gdje se održava testiranje kandidati/kinje su dužni/e poštivati kućni red i postupati prema uputama  Komisije za provedbu oglasa za prijam u državnu službu na određeno vrijeme (radi zamjene duže vrijeme odsutne državne službenice). U slučaju kršenja kućnog reda i nepridržavanja uputa službenih osoba, kandidati/kinje će biti upozoreni/e na primjeren način, a ako se i dalje nastave neprimjereno ponašati bit će udaljeni/e s testiranja, te će se smatrati da su odustali/e od daljnjeg postupka testiranja.
 
 
5. Na razgovor (intervju) pozvat će se kandidati/kinje koji su prošli testiranje.
 Nakon provedenog testiranja pozvat će se na intervju. Komisija kroz razgovor (intervju) s kandidatima/kinjama utvrđuje znanja, sposobnosti i vještine, profesionalne ciljeve i motivaciju kandidata, interese te rezultate ostvarene u njihovu dosadašnjem radu. Rezultati razgovora (intervjua) boduju se na isti način kao i testiranje, tj. svakom pojedinom kandidatu/kinji se dodjeljuje određeni broj bodova od 0 do 10.
 
Razgovor će se održati dana 17.11.2023. godine u 11,00 sati u prostorijama Policijske uprave virovitičko-podravske, na adresi: Virovitica, Trg bana Josipa Jelačića 19 (sala za sastanke), a o čemu će kandidati koji su prošli testiranje biti pravovremeno obavješteni.
 

Stranica