Povodom Dana policije dodijeljene Medalje za izuzetan pothvat u policijskom postupanju

  • Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/Medalja 2020 1.jpg
  • Slika

Danas, 29. rujna u Zagrebu na proslavi Dana policije sudjelovao je načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević sa dvojicom naših policijskih službenika Policijske postaje Slatina

Danas, 29. rujna u Zagrebu na proslavi Dana policije sudjelovao je načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević sa dvojicom naših policijskih službenika Policijske postaje Slatina, a na kojoj je ministar unutarnjih poslova Davor Božinović uručio dvije Medalje za izuzetan pothvat u policijskom postupanju, policijskom službeniku za maloljetničku delinkvenciju i obradu kriminaliteta Domagoju Nađu i policijskom službeniku prometnom motociklistu Miljanu Raduloviću.
 
Policijski službenici policijske postaje Slatina dobili su medalje jer su tijekom obavljanja zadataka pokazali izuzetnu hrabrost, profesionalnost, zakonitost postupanja, angažiranost, pravovremeno reagiranje i ustrajnost.
 
U ožujku ove godine riskirali su vlastiti život, a što je rezultiralo uhićenjem počinitelja kaznenog djela ubojstava i pokušaja ubojstva.
 
Unatoč tome što je počinitelj pucao po njima dugim vatrenim oružjem ova dvojica policijskih službenika doveli su u pitanje vlastiti život, a sve kako bi spriječili stradavanje drugih osoba. Nisu odustali, dok nisu svladali i uhitili počinitelja.

Gostovanje na Plavoj televiziji : https://www.youtube.com/watch?v=wj4DZSzS3JQ
 
Više o događaju: https://viroviticko-podravska-policija.gov.hr/vijesti-8/u-pucnjavi-smrtno-stradao-muskarac/9991


 

Stranica