Potraga za nepoznatim automobilom i vozačicom - zamolba za pomoć građana

Slika /PU_VP/auto_policija06.jpg

Molimo građane koji imaju bilo kakvih saznanja o navedenoj prometnoj nesreći i nepoznatoj vozačici, neka se jave u Postaju prometne policije Virovitica, osobno, na tel. broj 033/741-467, odnosno pozivom na broj 192

U četvrtak, 22. listopada  oko 13.00 sati, u ulici Zbora narodne garde u Virovitici, na pješačkom prijelazu ispred Tehničke škole, došlo je do naleta osobnog automobila nepoznate marke kojim je upravljala nepoznata vozačica na pješakinju za koju je naknadno utvrđeno da je u tom naletu na pješaka lako ozlijeđena. Obzirom da do sada prikupljenim i provjerenim informacijama nije utvrđen identitet vozačice koja je upravljala navedenim vozilom, te nakon prometne nesreće stupila u kontakt sa ozlijeđenom maloljetnom osobom, nakon čega je napustila mjesto prometne nesreće.
 
Molimo građane koji imaju bilo kakvih saznanja o navedenoj prometnoj nesreći i nepoznatoj vozačici, neka se jave u Postaju prometne policije Virovitica, osobno, na tel. broj 033/741-467, odnosno pozivom na broj 192.
 
 

Stranica