Policijske uprava virovitičko-podravska izlagala na Viroexpo 2023.

  • Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/1 viro.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Na sajmu Viroexpo 2023 je Ministarstvo unutarnjih poslova predstavljala Policijska uprava virovitičko-podravska 

U petak 17. veljače u Virovitici je otvoren 26. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2023. na kojem je izložbeni prostor imala Policijska uprava virovitičko-podravska.
Uz predsjednika Vlade Andreja Plenković svečanosti otvorenja nazočili su i ministrica poljoprivrede Marija Vučković, ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović , ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Šime Erlić i načelnik Policijske uprave virovitičko-podravske Siniša Knežević. U hali Viroexpa uz domaćine, virovitičko-podravskog župana Igora Androvića i gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina, na otvorenju su bili i europski zastupnici Karlo Ressler i Sunčana Glavak, petorica akreditiranih veleposlanika u Republici Hrvatskoj Qi Qianjin (Kina), Peter Susko (Slovačka), Gašper Dovžan (Slovenija), Anar Imanov (Azerbajdžan) i Altay Abibullayev (Kazahstan). U ime zemlje partnera ovogodišnjeg sajma izaslanstvo BiH je predvodio Marko Šantić, predsjednik Gospodarske komore Federacije BiH, županija partner ovogodišnjeg sajma je Ličko-senjska koju je predstavljao župan Ernest Petry.
Na sajmu je Ministarstvo unutarnjih poslova predstavljala Policijska uprava virovitičko-podravska predvođena načelnikom Sinišom Knežević. Posjetitelji su na štandu policije mogli vidjeti i dobiti promidžbeni materijal vezan uz provođenje kampanje „Postani policajac“, te druge promidžbene materijale. Vozači i svi oni koji su to željeli mogli su provjeriti  „kaznene bodove u prometu“ i bez opasnosti su podvrgnuti preventivnom alkotestiranju, dok su za djecu manjeg uzrasta bila sprema dva policijska tricikla s kacigama, koja su bila jako zanimljiva mališanima.

Stranica