NAJAVA: Evidencija bicikala u Virovitici

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/registracija 2.10.jpg

U subotu, 2. listopada u vremenu od 09,00 do 13,00 sati , policijski službenici iz Virovitice u suradnji sa Klubom za espedicionizam i sport KEKS, provesti će akciju evidencije bicikala u gradu Virovitica, na trgu kralja Tomislava (kod sata)

U subotu, 2. listopada u vremenu od 09,00 do 13,00 sati , policijski službenici iz Virovitice u suradnji sa Klubom za espedicionizam i sport KEKS, provesti će akciju evidencije bicikala u gradu Virovitica, na trgu kralja Tomislava (kod sata).

Pozivaju se građani koji imaju bicikle, a koji nisu registrirani u našim evidencijama, neka se odazovu ovoj akciji, jer dobivanjem registarskog broja, registrirani bicikl je lakše pronaći i identificirati u slučaju krađe ili nekog drugog događaja.

Bitno je znati kako je evidencija, odnosno registracija bicikala za sve je građane besplatna, a uvjet je da bicikl mora biti tehnički ispravan. Kao i predhodni registrirani bicikli i ovom prigodom svi novo registrirani bicikli će dobiti prometne dozvole, kojima će u slučaju eventualnog gubitka pa pronalaska bicikla, moći dokazati kako su upravo oni vlasnici bicikla.
 
Akcija će se nastaviti svakog utorka u Policijskoj postaji Virovitica, S. Radića 110.

Stranica