Na dva kotača sigurno

Slika /PU_VP/2023/1 motociklist VG.jpg

U organizaciji Policijske postaje Virovitica provodi se preventivna akcija „Na dva kotača sigurno“

FOTO: ilustracija

Dana 20. travnja (subota) 2024. godine u trajanju 10,00 - 12,00 sati provodi se preventivna akcija „Na dva kotača sigurno“ u gradu Virovitica, Ulica Matije Gupca kbr. 78, na parkirališnom prostoru Veleučilišta u Virovitici - gdje će biti postavljen motociklistički poligon.

Akcija ima preventivno-sigurnosni karaktera i provodi se u skladu s nadolazećom motociklističkom sezonom. Kondicijska obuka motociklista temeljena je na poticanju vozača motocikala i mopeda na sigurnije sudjelovanje u prometu.
 Preventivna akcija održati će se ove godine u organizaciji Policijske postaje Virovitica, a u suradnji s MK „Alka“ iz Špišić Bukovice i MK „Kumovi“ iz Virovitice.

Na treningu vožnji će prisustvovati policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske i članovi moto klubova s područja Županije virovitičko-podravske:
  • MK „Alka“ Špišić Bukovica,
  • MK „Kumovi“ Virovitica,
  • MK „Speed“ Slatina,
  • MK „Respect“ Slatina,
  • MK „Zvijeri“ Čađavica.

Pozivaju se građani vozači motocikla i mopeda da sa svojim moto-ljubimcem dođu na parkiralište Veleučilišta u Virovitici na kondicijski trening nakon kojeg je u 12,00 sati predviđen defile motociklista od Virovitice do sjedišta MK „Alka“ Špišić Bukovica“.
 

Stranica