Muškarac uhićen zbog droge prijetio policajcima

Slika /PU_VP/2023/1 vrečice marihuana.jpg

Policijski službenici su zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ uhitili 45-godišnjaka

FOTO: PU virovitičko-podravska

U subotu, 30. rujna temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru provedena je pretraga obiteljske kuće i drugih prostorija koje koristi i u kojima prebiva 45-godišnjak iz Brezovice. Prilikom pretrage pronađeno je i privremeno oduzeto 803,64 g zelene biljne materije nalik na marihuanu.

U nedjelju, 01. listopada muškarac je zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama“ uhićen. U Policijskoj upravi virovitičko-podravskoj tijekom ispitivanja osumnjičenik je pokušao udariti policijskog službenika i pobjeći, u čemu je spriječen, a pritom je prijetio prisutnim policijskim službenicima.
 
Muškarac je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave virovitičko-podravske, te protiv istog slijedi podnošenje kaznene prijave zbog počinjenja kaznenog djela iz čl.190, 139 čl. 315 Kaznenog zakona Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici.

Stranica