Korija: Prometna nesreća vozača pod utjecajem alkohola

Slika /PU_VP/alkotest.jpg

U petak, 30. listopada oko 21.15 sati, u Koriji, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao vozač osobnog automobila pod utjecajem alkohola

U petak, 30. listopada oko 21.15 sati, u Koriji, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao vozač osobnog automobila pod utjecajem alkohola.
Prometna nesreća se dogodila, kada je 51 – godišnji vozač, pod utjecajem alkohola od 1,98 promila, upravljao osobnim automobilom virovitičkih registarskih oznaka, Ulicom V. Nazora, smjerom istok-zapad kroz naselje Korija, gdje je dolaskom do kbr. 128, na sjevernoj prometnoj traci prednjim dijelom svojeg vozila, udario u stražnji dio automobila virovitičkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljala 23 – godišnja vozačica, a koja je predhodno imala uključen desni pokazivač smjera radi skretanja na putni most.
 
Nakon udara, 51 – godišnji vozač je svojim vozilom nastavio nekontrolirano kretanje nakon čega je sletio u kanal i udario u putni most, gdje se zaustavilo, dok je kod automobila kojim je upravljala 23 – godišnja vozačica, došlo do zanošenja stražnjeg dijela i udara u lijevi stražnji dio automobila zagrebačkih registarskih oznaka, kojim je u istom smjeru upravljao 48 – godišnji vozač.
 
U prometnoj nesreći 23 – godišnja vozačica, te putnik i putnica u automobilu su zadobile tjelesne ozlijede. Isto tako, 23 – godišnja vozačica i 48 – godišnji vozač, nisu bili pod utjecajem alkohola. Slijedi daljnji rad.

Stranica