Kampanju MUP-a "Postani policajac/policajka!" podržale su škole u Virovitici

  • Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/1 fotk 21.jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

U vremenu od 10. do 15. ožujka 2023. godine tijekom provođenja kampanje  „Postani policajac/policajka“ održana su predavanja zainteresiranim učenicima u Tehničkoj školi i Industrijsko-obrtničkoj školi te Učeničkom domu u Virovitici

U tijeku je kampanja Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske pod nazivom "Postani policajac/ policajka!“, kojom se promiče policijsko zanimanje i daju informacije za upis u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih i Program srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja za upis učenika u treći razred srednje Policijske škole „Josip Jović“, u svim srednjim strukovnim školama učenicima drugih, trećih, odnosno četvrtih razreda.

U vremenu od 10. do 15. ožujka 2023. godine u Virovitici su održana edukativna predavanja zainteresiranim učenicima Tehničke škole, Industrijsko-obrtničke škole te u Učeničkom domu prilikom kojih im se ukazivalo na uvjete i mogućnosti koje se pružaju kroz zanimanje postani policajac/policajka, također su postavljeni i plakati u srednjim školama i domu u promociji kampanje „Postani policajac/policajka“.

S obzirom da se uskoro očekuje objava natječaja za upis u Policijsku školu "Josip Jović", molimo sve zainteresirane kandidate da objave vezane uz kampanju prate na internetskim stranicama Ministarstva unutarnjih poslova i Policijske akademije "Prvi hrvatski redarstvenik", ali i na društvenim mrežama:
Ne oklijevajte, donesite odluku na vrijeme i pridružite nam se te postanite dio našeg tima.

Stranica