Edukativno predavanje "Zaštita u zlatnim godinama"

  • Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/Blažević Ivica predavanje 2.jpg
  • Slika
  • Slika

Jučer, 14. srpnja u vremenu od 10.00-10.45 sati policijski službenik za prevenciju Policijske postaje Virovitica Ivica Blažević zajedno sa policijskim službenikom  za stručno usavršavanje Policijske uprave Ivanom Šiserom provedeno je edukativno predavanje u prostoriji dnevnog boravka GDCK Virovitica na temu   "Zaštita u zlatnim godinama"

Jučer, 14. srpnja u vremenu od 10.00-10.45 sati policijski službenik za prevenciju Policijske postaje Virovitica Ivica Blažević zajedno sa policijskim službenikom  za stručno usavršavanje Policijske uprave Ivanom Šiserom provedeno je edukativno predavanje u prostoriji dnevnog boravka GDCK Virovitica na temu   "Zaštita u zlatnim godinama" na kojem je nazočilo 15-ak  osoba .
 
Kroz predavanje osobe starije dobi su educirane kako se ponašati ako ih na kućom pragu posjete nepoznate osobe koje se predstavljaju kao uposlenici banaka, djelatnici CZSS, medicinsko osoblje,fizioterapeuti trgovci ili slično.
Također su educirani kako postupit i   kako se ponašati o raznim situacijama te kako zaštititi sebe i starije  osobe oko sebe od prijevara i raznih oblika krađa.
 
Skrenuta im je pozornost da se o svim takovim događajima odmah izvijesti najbliža Policijska postaja ili na tel. broj 192 ili 112.
 
Po završetku predavanja nazočni su u otvorenoj diskusiji iznijeli svoja iskustva u sličnim situacijama.

Stranica