Dinjevac: vozač traktora pod utjecajem alkohola prouzročio prometnu nesreću

Slika /PU_VP/alkotest.jpg

U petak, 14. kolovoza oko 19.40 sati, u naselju Dinjevac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao alkoholizirani vozač traktora

U petak, 14. kolovoza oko 19.40 sati, u naselju Dinjevac, dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao alkoholizirani vozač traktora.
Prometna nesreća se dogodila, kada je 33 – godišnji vozač, pod utjecajem alkohola od 1.97 promila, upravljao traktorom virovitičkih registarskih oznaka, Ulicom Vladimira Nazora, smjerom istok-zapad, gdje je dolaskom do kbr. 87, poradi ne kretanja vozila sredinom obilježene prometne trake, desnim kotačima sišao sa kolnika i zahvatio zelenu površinu pri čemu je udario u betonski putni most kbr. 87, te nastavio daljnje nekontrolirano kretanje po zelenoj površini sve do betonskog nosača vinove loze kod kbr. 83, kojeg je oštetio, a koji je pri padu oštetio parkirani automobil. U daljnjem nekontroliranom kretanju, traktor je udario u metalnu dvorišnu ogradu kod kbr. 83, te ušao u dvorišni prostor, gdje je prednjim kotačima udario u betonske stepenice po kojima se popeo i udario u metalnu verandu gdje se zaustavio. U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba. Slijedi podnošenje prekršajnog naloga.

Stranica