Čađavičkim Lugom pojurio sa 123 km/h

Slika /PU_VP/Slike_Vijesti/1 vozilo slika.jpg
Prometne nesreće protekli tjedan

Protekli tjedan je na prometnicama Virovitičko–podravske županije evidentirano 7 prometnih nesreća, od kojih 2 s ozlijeđenim osobama i 5 s materijalnom štetom. U tim prometnim nesrećama su vozač osobnog automobila i pješakinja lako ozlijeđeni.
 
 
Utvrđeni prekršaji

Policijski službenici su tijekom proteklog tjedna u nadzoru prometa utvrdili 225 prekršaja, od kojih 26 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili odbijanja alkotestiranja, 61 prekršaj upravljanja vozilom nepropisnom brzinom, 28 prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, 29 prekršaja nepropisnog korištenja mobitela, 2 prekršaja upravljanja vozilom za vrijeme zabrane, 3 prekršaja upravljanja vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i dr.

Najveća brzina kretanja vozila je utvrđena u četvrtak u 9,05 sati i to 123 km/h u Čađavičkom Lugu, na dionici ceste u naselju na kojoj je ograničenje brzine kretanja vozila 70 km/h.
Najveća koncentracija alkohola u organizmu od 2,74 g/kg je utvrđena kod vozačice bicikla starosti 43 godine u četvrtak u 9,25 sati u Pitomači, dok je najveća koncentracija alkohola u organizmu kod vozača motornog vozila od 2,19 g/kg utvrđena kod 39-godišnjeg vozača osobnog automobila reg. oznaka Njemačke u subotu u 4,40 sati u Virovitici.

Stranica