Pijani nasilnik ih istjerao iz kuće na -14 stupnjeva

Jučer, 28. siječnja policijski službenici PP Orahovica, izvršili su kriminalističko istraživanje nad 47 – godišnjim A.U., sa područja Orahovica, zbog počinjenih KD – a Nasilničko ponašanje u obitelji i Zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe. Nakon što se od mjeseca, prosinca 2008. godine kontinuirano dovodio u alkoholizirano stanje

Jučer, 28. siječnja policijski službenici PP Orahovica, izvršili su kriminalističko istraživanje nad 47 – godišnjim A.U., sa područja Orahovica, zbog počinjenih KD – a Nasilničko ponašanje u obitelji i Zapuštanje i zlostavljanje djeteta ili maloljetne osobe.
Nakon što se od mjeseca, prosinca 2008. godine kontinuirano dovodio u alkoholizirano stanje A.U., se sve do 27. siječnja 2010. godine u više navrata u obiteljskoj kući, nasilnički ponašao prema 22 – godišnjoj kćerki vrijeđajući je raznim pogrdnim riječima, da bi 27. siječnja ove godine, oko 21.15 sati, kada je došao kući u alkoholiziranom stanju, nasilnički se ponio prema 22 – godišnjoj i mldb. kćerki, te ih  obje istjerao vani iz kuće, dok je u tom trenutku vanjska temperatura iznosila – 14 stupnjeva.
 
Slijedi podnošenje Kaznene prijave.


Stranica